ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
 • Γνωστοποίηση της πρόθεση σας στην Perfumeholics (μέσω email στο info.perfumeholics@gmail.com ή τηλεφωνικά στο +30 21 111 57083 ) εντός 14 ημερολογιακών ημερών  από την ημέρα που παραλάβατε ή αγοράσατε το προϊόν.
 • Τo τμήμα εξυπηρέτησης μας θα δώσει την εντολή περισυλλογής στην εταιρία courier από το μέρος που έχετε δηλώσει πως επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί (εντός Ελλάδος). Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δηλώσατε το αίτημα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία επιστροφής με οποιαδήποτε εταιρία courier επιλέξετε.
 • Εντός του επιστρεφόμενου δέματος θα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς καθώς και το Έντυπο Υπαναχώρησης που σας είχε αποσταλεί.
 • Το πακέτο θα αποσταλεί στις αποθήκες μας.
 • Εφόσον η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 • Για την αποστολή των προϊόντων στις αποθήκες μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής.
 • Αφού παραλάβουμε και αξιολογήσουμε τα προϊόντα θα πρέπει να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων και καταχώρησης νέας παραγγελίας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 • Για την αποστολή των προϊόντων στις αποθήκες μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής μη ελαττωματικών.
 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά με την ACS Courier και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τη Perfumeholics.


Για να γίνει δεκτή η επιστροφή / αλλαγή θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

 • Η συσκευασία να είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα
 • Το προϊόν να μην είναι αλλοιωμένο και να μην έχει δοκιμαστεί / χρησιμοποιηθεί
 •  Το προϊόν να μην έχει έρθει σε άμεση επαφή με το δέρμα
 • Το προϊόν να βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του και δεν έχει αποσυσκευαστεί (δεν έχει αφαιρεθεί το πλαστικό περιτύλιξης και βρίσκεται στην αρχική του κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ).
 • Θα πρέπει να γίνει επιστροφή ολόκληρου του πακέτου σε περίπτωση ειδών προσφοράς
 • Εποχιακά είδη επιστρέφονται μέσα στην ίδια σεζόν που αγοράστηκαν.


Σημείωση:  Σε περίπτωση μη ενημέρωσης του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών για οποιαδήποτε περίπτωση από τις παραπάνω ( επιστροφές / αντικαταστάσεις / αλλαγές) η αποθήκη δε θα κάνει δεκτή την παραλαβή του δέματος.

Επιστροφή Χρημάτων (Ισχύει μόνο για το eshop):
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή θα ακολουθήσει σχετική αξιολόγηση και θα σας σταλεί αντίστοιχη ενημέρωση μέσω e-mail. Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές με βάση τους Όρους Επιστροφών, τα χρήματα επιστρέφονται κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση εντός 10 ημερών από την ημέρα που παραλήφθηκε στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση αντικαταβολής , τότε γίνεται κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο έντυπο υπαναχώρησης.

Σημαντικές Πληροφορίες:
Για λόγους υγιεινής τα παρακάτω προϊόντα δεν επιστρέφονται:
Eyeliners, Mascara, Lip Gloss, Μάσκαρα Φρυδιών, Βερνίκια (και Βάσεις Βερνίκια, Top Coats Νυχιών, Θεραπείες Νυχιών), Τριχολαβίδες, Eye Lash Curler, Λίμες Χειρός , Νυχοκόπτες, Ψαλιδάκια Νυχιών, Ράσπες, Ψαλίδια Κουρέματος, Μολύβια Ματιών, Μολύβια Χειλιών, Μολύβια φρυδιών, Προϊόντα Βαφής Ρίζας, Αποσμητικά,Σετ / Εργαλεία Ξυρίσματος.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να στείλετε email στο info.perfumeholics@gmail.com με θέμα “Ακύρωση Παραγγελίας” αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Για την εξυπηρέτησή σας, το τμήμα ακυρώσεων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 με 14:00.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.