ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Perfumeholics.gr μπορείτε να κάνετε χρήση των πιο διαδεδομένων και ασφαλών αυτόματων τρόπων πληρωμής που λειτουργούν σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Αναλυτικά οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

Πληρωμή με Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με χρήση της πιστωτική σας κάρτας μέσω της ασφαλής πλατφόρμας της Viva Payments που εγγυάται 100% ασφάλεια συναλλαγών. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής και χρεωστικής του κάρτας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Mπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στον διανομέα της Courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος και γίνεται μόνο με μετρητά έως €499. Για μεγαλύτερο ποσό η πληρωμή πρέπει να γίνει μέσω κατάθεσης στην τράπεζα. Το έξτρα κόστος της αντικαταβολής είναι 2,2 ευρώ.

Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal με ή χωρίς λογαριασμό στο Compugreek: Online Solutions στη διεύθυνση: https://compugreek.gr/hot-tips-5 

Πληρωμή με Kατάθεση

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε:

Όνομα Δικαιούχου: ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αριθμός Λογαριασμός: 155002002008911
ΙΒΑΝ:  GR6901 401 550 155002002008911

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.