Ο Κόσμος των Αρωμάτων στην Αθήνα Ο αρωματικός "παράδεισος" βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης με αρώματα και προϊόντα ομορφιάς. Perfumeholics Μοναδικά Αρώματα για Μοναδικούς Πελάτες Μυρωδιές που λαχταράτε και επώνυμες δημιουργίες ανώτερης ποιότητας για άνδρες και γυναίκες. Perfumeholics Αρμονία και Ομορφιά στην Αθήνα Ονειρεμένες αρωματικές συνθέσεις, υπέροχα χρώματα και οι τελευταίες κυκλοφορίες στο χώρο της ομορφιάς. Perfumeholics

Perfumes

Γυναικεία

Μια μονδική σύνθεση αρωμάτων για την Γυναίκα που συναρπάζει. Ποικιλίες αρωματικών συνθέσεων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Perfumes

Ανδρικά

Μια μονδική σύνθεση αρωμάτων για τον Άνδρα που συναρπάζει. Ποικιλίες αρωματικών συνθέσεων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Perfumes

Niche-Unisex

Μια μονδική σύνθεση αρωμάτων για όλους που συναρπάζει. Ποικιλίες αρωματικών συνθέσεων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Perfumes

Eau De Toilette

Επώνυμα τύπου αρώματα σε ποικιλία Eau de Toilette, ανώτερης ποιότητας. Η συλλογή μας διαρκώς ανανεώνεται, με παλιές και νέες κυκλοφορίες.

Perfumes

Premium

Μοναδικές αρωματικές συνθέσεις σε υπέρκομψες συσκευασίες. Μια σειρά αποκλειστικά για τους Perfume Holics. Πολύτιμα έλαια, λεπτές μυρωδιές για τους φίλους μας αλλά και για σπάνια δώρα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.