Ο Κόσμος των Αρωμάτων στην Αθήνα Ο αρωματικός "παράδεισος" βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης με αρώματα και προϊόντα ομορφιάς. Perfumeholics Μοναδικά Αρώματα για Μοναδικούς Πελάτες Μυρωδιές που λαχταράτε και επώνυμες δημιουργίες ανώτερης ποιότητας για άνδρες και γυναίκες. Perfumeholics Αρμονία και Ομορφιά στην Αθήνα Ονειρεμένες αρωματικές συνθέσεις, υπέροχα χρώματα και οι τελευταίες κυκλοφορίες στο χώρο της ομορφιάς. Perfumeholics

Our Shop

Το Κατάστημά μας

Ο αρωματικός “ναός μας” Perfumeholics βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης: στην οδό Αιόλου, στο νούμερο 102, στην πιο φημισμένη στοά της Αθήνας.

Εδώ θα βρείτε μυρωδιές που λαχταράτε, επιλέγοντας ανάμεσα σε επώνυμα αρώματα (brand perfumes) με μόνιμη έκπτωση μέχρι και 40% και σε αρώματα τύπου (type scents) στην ανώτερη ποιότητά τους.

Εκτός από τις δημιουργίες της Perfumeholics φιλοξενούμε επίσης με μεγάλη χαρά τον Ιταλικό οίκο Aquolina, γνωστό για τις ζαχαρώδεις δημιουργίες του με τα σαγηνευτικά αρώματα body wash “Macaron Line” και τις μοναδικά πλούσιες κρέμες και body lotions.

Υπέροχες σειρές περιποίησης σώματος, sur mesure perfumes, αρώματα επί παραγγελία ανάλογα με τις επιθυμίες των φίλων μας, mini pocket sprays μαζί με πολλά άλλα προϊόντα συμπληρώνουν τη συλλογή των Perfumeholics.

Perfumeholics: μαζί σας 24/7 – 7 ημέρες την εβδομάδα για ολόκληρο το εικοσιτετράωρο!

Παραγγέλνοντας online, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα μας είτε ταχυδρομικά είτε από το φυσικό μας κατάστημα, δίνοντάς μας έτσι τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Στην Αιόλου 102 θα γνωρίσετε τους εξειδικευμένους συμβούλους μας που μπορούν να σας εξυπηρετούν καθημερινά, λύνοντας τις απορίες σας και προτείνοντάς σας τις καλύτερες επιλογές αρωμάτων και φροντίδας προσώπου – σώματος. Οι φίλοι μας που βρίσκονται μακριά μπορούν να απευθύνονται στο σύμβουλο ομορφιάς μας μέσω του email του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η δουλειά μας είναι το χόμπι μας και η εμμονή μας, ως εκ τούτου κάθε πρόταση και συμβουλή σας είναι πάντα καλοδεχούμενη ώστε εμείς και εσείς να περιτριγυριζόμαστε πάντα από ονειρεμένες αρωματικές συνθέσεις, υπέροχα χρώματα και τις τελευταίες κυκλοφορίες στο χώρο της ομορφιάς.